Onze succesvolle drie-eenheid

team leren

Leren

Door nieuwe inzichten te verwerken in teamtrainingen worden oude overtuigingen omgebogen tot business-opportunities, Dit betekent verrast worden, outside-in denken en veel doen. Door het ontwikkelen van persoonlijk- en teamleiderschap leren teams te denken in kansen.  Hierbij kijken we ook over de schutting naar andere succesmarkten. 

team preseren

Presteren

Doelen realiseren

Nieuw talent  inzetten

Samenwerking verbeteren

Markten veroveren

Fouten reductie

Innovatie versnelling

Cash flow verbetering

Winst  boeken

GC_LOGO_2015_LOSkopie.png

Genieten

Stil staan bij de voortgang die wordt geboekt en trots zijn op groei van medewerkers, Dankbaar zijn voor nieuwe en bestaande orders. Stil staan bij de bijdrage aan de omgeving. Genieten van kleine en grote successen.


Van reactief naar proactief naar creatief 

We bereiken dit door versnelling te brengen in het proces van Leren & Presteren & Genieten. Deze Great Companion aanpak staat borg voor een duurzame, blijvende verandering in tegenstelling tot trainingen (eenmalig) en interim werk (weinig borging).

De teams die wij begeleiden ontwikkelen zich van reactief naar proactief naar creatief. Zo ontwikkelen zij zelf kansen en realiseren deze op eigen kracht. Great Companion hecht veel waarde aan zelfsturing, de megatrend voor huidige en nieuwe generaties professionals en bedrijven. Onze externe focus voorkomt bedrijfsblindheid en vastroesten in bestaande patronen. Diezelfde focus opent onverwachte kansen in bestaande en nieuwe markten.