Doorbreek de cirkel

De meeste managers hebben tegenwoordig veel kennis over verandermanagement. Toch loopt het in de praktijk nogal eens spaak. Dat komt omdat onze kennis maar zeer beperkt ons handelen stuurt. Zonder dat we het weten hebben wij aannames over onze medewerkers die ons juist in de problemen brengen. En onbewust vertonen we gedrag waarmee we initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel van medewerkers ondermijnen. 

Om de taaie situaties die hieruit ontstaan te doorbreken, moet u begrijpen hoe u die als manager zelf in stand houdt. Great Companion maakt glashelder hoe ze ontstaan en biedt doe-het-zelf interventies om de verandering weer vlot te trekken. Dankzij observaties van vele directieteams, managementteams en managers met hun medewerkers maken wij haarfijn zichtbaar wat er echt gebeurt terwijl we praten over verandering.