LEADERSHIP EXPEDITION SCOTLAND HIGHLANDS

IN SAMENWERKING MET BERG & PARTNERS

Maximaal twaalf ondernemers maken samen met leiderschapstrainers en een ervaren gids een unieke, uitdagende en inspirerende leiderschapsreis in de natuur.

Action learning, samen delen van ondernemerservaringen, reflectiemomenten en feedback vergroten het zelfbewustzijn en de zelfreflectie van de deelnemers. Hoe maak jij verbinding met mensen? Wat mobiliseert jou en anderen? Deze momenten nodigen uit tot feedback op natuurlijk leiderschap en ondernemerschap. De expeditie leidt tot een bijzondere sprong voorwaarts voor uw organisatie en voor u als individuele deelnemer. Het zorgt voor een verdieping en aanscherping van uw leiderschap en ondernemerschap.

DE EXPEDITIE

Inspirerende leiderschapsreis vol natuur, uitdaging, rust, reflectie, verbinding en verdieping. Voor leiders die:
- beseffen dat versnelling alleen mogelijk is door vertraging;
- voorbij het niveau van trainingen en MBA’s zijn;
- een unieke ervaring willen opdoen.

PROGRAMMA LEADERSHIP EXPEDITION

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

1. Kick-off meeting
Tijdens deze bijeenkomst leggen we de basis voor een succesvolle Leadership Expedition. We bespreken het programma, benodigdheden en verwachtingen. De onderlinge verbinding wordt versterkt en we sluiten een leercontract.

2. Leadership Expedition
We maken samen met leiderschapstrainers en een ervaren gids een uitdagende en inspirerende expeditie door de natuur van Schotland. Action learning, reflectie en feedback zullen uw zelfbewustzijn en zelfreflectie vergroten. Bij elk onderdeel zal een andere deelnemer expeditieleider zijn en de taken verdelen over de andere deelnemers. De trainers faciliteren, interveniëren en geven feedback waar nodig. Er zal intens worden genoten van de overweldigende natuur. Ook zijn er momenten waarop je stil staat bij je eigen levensmissie. Kortom, veel inspiratie en momenten voor het aanscherpen van uw leiderschapskwaliteiten en/of ondernemerschap.

3. Slotmeeting
Om ervaringen te delen en te versnellen in onze eigen ontwikkeling, treffen we elkaar nogmaals in een informele setting.

KLIK HIER VOOR MEER INFO