Great Companion organiseert en begeleidt Leadership Journeys 

In een druk bestaan is het tijdig afstand nemen essentieel. De natuur biedt een team op die momenten altijd nieuwe energie, inspiratie en rust. Onder begeleiding van Great Companion ervaren deelnemers de sterke impulsen en levenslessen van uitdagende trekkings. Door samenwerking trotseren we de elementen in de natuur, genieten we van de mooie stiltes en goede gesprekken rond het haardvuur, Oneindige vergezichten en overweldigende sterrenhemels gidsen ons op onze tocht. 

De Great Companion Leadership Journeys  zijn een reis naar binnen en naar buiten. Wij hebben een ruime ervaring  in IJsland, Schotland, Noorwegen, de Alpen, Canada en Japan.

Contact ons voor een traject op maat of informeer naar de open Journey.

   EEN UNIEKE ERVARING VAN DI 7 T/M ZA 11 JUNI 2016.   Klik hier voor meer info

 

EEN UNIEKE ERVARING VAN DI 7 T/M ZA 11 JUNI 2016. Klik hier voor meer info

Maximaal twaalf ondernemers maken samen met leiderschapstrainers en een ervaren gids een unieke, uitdagende en inspirerende leiderschapsreis in de natuur. De expeditie biedt verdieping in leiderschap en ondernemerschap. Een maand voorafgaand aan de reis ontmoet het reisgezelschap elkaar voor een kennismaking. Twee maanden na de reis ontmoet men elkaar wederom. Tussen deze twee data ligt een wereld van verschil.