Founded in 2015

30 Years business experience 

 

Leadership and learning are indispensable to each other.

Wilbert Savonije

ondernemer

partner great companion

Bouwjaar 1965, geboren en getogen Eindhovenaar, getrouwd met Paula, samen 4 prachtkinderen inmiddels jong volwassenen, Oprichter Great Companion in 2015. Besteed mijn tijd graag met het gezin, vrienden en boeiende mensen om me heen. Daarnaast veel tijd in de vrije natuur, reizen met voorkeur voor Japan, Zen meditatie en Golf.

Opgeleid aan de Tilburgse Universiteit Marketing & Organisatie, voorzitter Stichting Integrand, oprichter DuSaveau BV, marketing-, sales- en managementloopbaan bij Campina en TBI, 17 Jaar mede eigenaar Winner Real Life Leadership, topbureau voor internationale leadership & change trajecten, 


Great Partner Companions


Daniël Lagarde

Business creativity

Daniel Lagarde gun ik iedere klant die bestaande patronen wil doorbreken en zogenaamde breakthrough resultaten wil boeken. Als geen ander is hij in staat om het creatieve potentieel in een team wakker te schudden en zo onverwachte, verrassende inzichten en resultaten te genereren. Daarbij is hij een vakman in het ontwikkelen en vorm geven van merk en merkuitstraling.


JOCELYN REBBENS

PERSONAL BRANDING

Jocelyn Rebbens kan ik iedereen adviseren die de next step wil maken op het gebied van impact en personal branding. Als oprichtster van ReBBels weet zij op een super professionele manier via vooral action learning de deelnemer zelfsturend in beweging te krijgen. Confrontatie, advies en humor gaan hand in hand en haar ondernemerroots garanderen een zuivere vertaling naar de business praktijk waardoor de investering ook daadwerkelijk ROI oplevert.


Matty Geertsen

Sales pro

Matty heeft een onwaarschijnlijke passie voor het professionaliseren van het sales vak. Samen met zijn broer Marco runt hij het bedrijf Customore Consulting met als kern activiteit de Retail Sales- en Foodserive bencnhmark studie. Zijn hechte verbintenis met de gehele DMU binnen Retail en Foodservice/Out of home in Nederland maakt dat hij bij fabrikanten de oogkleppen kan doen vervangen door een out-side-in blik en attitude.

Toine Doreleijers

Outdoor & travel

Toine is de professional die ik betrek bij teams die fundamenteel een next step willen maken en dat concreet willen ervaren. Vanuit zijn extreem rijke outdoorervaring in wereldwijd zeer vele challenges heeft hij werkvormen ontwikkeld die teams terugbrengen tot de essentie. Een diepgaande ervaring waarvan het leereffect lang na-ijlt. Toine is tevens reisbegeleider op de leadership journeys.


Franc  Reefman

Strategische marketeer

Franc Reefman betrek ik graag bij projecten die strategisch zeer uitdagend zijn. Vanuit zijn jarenlange internationale FMCG ervaring behoort hij tot de top in marketing en business development . Zijn passie ligt nu bij business begeleiding, commissariaten en counseling bij o.a. het internationale Rode Kruis.


Jouke Toeter

IT en Retail specialist

Jouke is een gedreven, scherpe en intelligente ondernemer met diepgaande ervaring in zowel Retail als IT. Hij is in staat om op korte termijn business concepten te doorzien, te toetsen en waar nodig te veranderen. Het gemak waarmee hij op alle niveaus communiceert levert hem veel waardevolle input op.

Marcel van Bergen

HR en werving & selectie

Marcel kan echt het verschil maken als de koers verlegd moet worden bij organisaties. Hij daagt directies uit, adviseert over organisatierichting, organisatieopbouw, reorganisaties en een juiste HR-inrichting als borging van de verandering. Daarnaast zorgt hij dat de juiste talenten aan boord komen om de gewenste change daadwerkelijk te realiseren.


Bert van Til

scherm instructor

Bert weet op een zuivere en inspannende manier teams in beweging te krijgen. Uitgerust met beschermende kleding, maskers en sabels gaan de deelnemers met elkaar de confrontatie aan, zoeken ze het conflict op, leren ze elkaar in een uitdagende situaties beter kennen. Vanuit de nobele schermsport heeft Bert zich ontwikkeld tot een coach met een scherp oog voor de onderliggende patronen.